Kommentarer til projekt: Brændemærke vores materialer

Her samles kommentarer til projektet: Brændemærke vores materialer

Kommentarer vises både her og på projektet.

LHS
10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvordan skal det helt præcist virke med at brændemærke? Tænker du f.eks. i en bænk, for der kan folk slibe det væk. Og hvis det er andre ting, skal man være sikker på det er noget der kan tåle det.

Det er meget svært at forebygge tyveri desværre.
Det er nok lettere at bruge en boremaskine med en rasp. Fx
https://www.biltema.dk/varktoj/bor/forsankere/roterende-raspe-5-stk-2000016942

Hvis I rasper dybt ned i en bænk, med meget store bogstaver, bliver den nok ikke så attraktiv. At det bliver skævt og uens, gør den nok endnu mindre attraktiv at stjæle.

En brændemærkning skal være dyb, hvis den ikke skal kunne slibes væk på kort tid. Brændemærkning  virker som en omstændighed metode, hvis det er relativt få ting.

Jeg har da hjulpet børnebørn med at brændemærke ting i børnehaven. Det var med loddekolbe. Men i hundeskoven skal i bruge nogle lidt større kolber som varme som varmes skiftevis op med gas. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tak for Jeres svar..  
En loddekolbe er god hvis man har strøm, det har vi desværre ikke adgang til. 
Man kan sagtens købe sig til et brændemærke ved brændestempler.dk og der har vi da kig på en, men 3.000 kr.  Svarer til årligt kontingent fra 30 medlemmer..   

De bænke som vi har fået doneret er dem som folk ikke vil have i deres have mere og så får vi dem. De er ikke mange basseøre værd, men de bliver hugget alligevel...  Fremover tænker vi at brændemærke flere steder så en tyv måske tænker, at det er for besværligt at skulle til at slibe alt det ned for en bænk der i forvejen ikke er mange kroner værd. Det er ikke nemt at beskytte sig mod dem der ikke har samvittighed, men vi må gøre hvad vi kan og at brændemærke vores ting flere steder er en mulighed uden at ødelægge tingene.  

LHS
Annonce
Det med strøm har jeg skrevet en løsning på sidst i mit indlæg. GASVARMER Men med de sidste oplysninger så kunne bænke jo brændemærkes inden de kom ud i skoven. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Fåes faktisk endnu billigere hos Coolshop. Søg efter "grill mærkejern"

 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

Bænkene bliver doneret af folk der ikke skal bruge dem mere og sat ved hundeskoven. Det er ikke sådan at vi har dem hjemme.  Derfor skal arbejdet gøres ved skoven.. Kigger på de 2 steder i har lagt op, Tak. 👍

LHS
Hvis det er gamle møbler, kan I blot male jeres navn på dem. Det er lagt simplere end projektet med at brændemærke. Det kan selvfølgelig overmales, men det kan en simpel brændemærkning også.

Hvis det skal mærkes tydeligere, så brug mit forslag med en rasp på en boremaskine. Det er langt hurtigere end en lodkolbe. Hvis man bruger en batteriboremaskine kan det klares på stedet.

I skal tage en beslutning. Vil I tage de omkostninger og det besvær der er med brændemærkning, eller vil I gå efter en simplere og billigerer løsning.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også