Hvor aftappes vand på Valiant Gasfyr, så trykket sænkes?

Hej,

Jeg er flyttet i et hus for et halvt år siden, og jeg har ikke haft naturgas som varmekilde før, så jeg er meget grøn i forhold til håndtering af fyret.

Jeg er kommet til at fylde for meget vand på fyret, så trykket sandsynligvis er for højt. Generelt står viseren på trykmåleren næsten lodret hele tiden og går nogle gange i rødt felt, når fyret kører, hvorefter nålen falder tilbage i det grå "normale" område. Fyret blinker så med en advarsel om 2,8 - 2,9 bar, indtil trykket bliver lavere.

Derfor håber jeg, der ud fra billederne er en venlig sjæl, der kan fortælle, hvordan man lukker vand ud og sænker trykket. I mangel af bedre har jeg prøvet at tappe vand fra en radiator lige ved siden af fyret, men det virker kun midlertidigt. Efter et stykke tid kommer trykket periodisk op i rødt felt igen. Og jeg har fyldt flere spande med gult vand.

At jeg overhovedet kom til at hælde for meget vand på fyret skyldtes, at fyret tabte tryk og vand i første omgang. Efter én uge var trykket næsten under 1, og derfor måtte jeg fylde vand på. Jeg gav den derfor en ekstra gang vand, der viste sig at være for meget af det gode. Så nu står jeg med det modsatte problem.

På forhånd mange tak for hjælpen!

Bedste hilsner

HansC
Hej, Jeg er flyttet i et hus for et halvt år... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
ev elmand skrev den 07-01-2024 13:01:41

Ja helt sikkert. Sådan en slange koster omkring 100 kr. 

 Tak!

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis