Mørkt vand/kondens under damspærre

Vi opdagede for en uge siden, at det har dryppet ret kraftigt ind igennem en utæthed mellem tagstenene. Det kan godt have stået på længere tid.
Isoleringen, som består af papirgranulat ovenpå det gamle rockwool, som er helt fra huset blev bygget i slut 1960'erne, var ret våd, så det blev lagt op på gangbroen, så det kan tørre.

Efter at have tørret vandet op, som lå direkte på dampspærren, fandt vi desværre ud af, at en del vand også var fanget UNDER dampspærren. Vi skruede godt op for varmen nogle dage og vandet er nu stort set væk.

Har to spørgsmål:
- Man kan stadig se lidt vand bevæge sig rundt, når man trykker lidt på dampspærren. Der samler sig nærmest en boble af vand. Er det normalt med lidt kondensvand, eller er vi ikke lykkes helt med at udtørre vandet?
- På et par af brædderne under dampspærren kan man se noget mørkt "beskidt" vand. Måske er det bare fra isoleringen? Håber ikke det er skimmelsvamp, som allerede har indfundet sig...

Kan nogen vurdere ud fra fotoet, om der bare skal noget mere opvarmning til eller om der skal en tømrer ud og kigge på det?

På forhånd mange tak.

Mvh. John
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Velkommen på siden..
Nej det er ikke normalt med vand, hverken under eller over dampspærren, der er sikkert nogle små huller i plasten så vandet er trængt igennem.

Først og fremmest, har du fået taget tæt ?

Vi prøver igen, i morgen --
Taget er ikke tæt endnu. Jeg skal op og se i morgen, om jeg kan ordne det selv. Indtil videre har vi sat en stor plastic beholder, der hvor vandet kom ind.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis