Hjælp til indstilling af gulvvarme og ECL Comfort 110

Hej,
Vi har her i hjemmet problemer med at gulvene er kolde om morgenen, på trods af gulvvarme. Jeg har via et tidligere opslag herinde fundet ud af at dette højst sandsynligt kan ændres ved at sænke blandetemperaturen til gulvvarmen og på den måde få gulvvarmen til at kalde på (lavere) varme i længere tid. Jeg er dog i tvivl om hvordan dette opnås på min opsætning. Kan nogen hjælpe med dette?
Jeg forsøgte mig frem igår, ved at skrue på termostaten på billede 1, fra 3 til 2, men jeg kan ikke umiddelbart se nogen forskel på termometeret til venstre for.

Gulvvarmestyring: Wavin AHC9000 (uden display)
Fjernvarmestyring: ECL Comfort 110
Info om huset: 86m2 i et plan fra 2001.

Enhver anden konstruktiv information eller kommentar til min opsætning - i form af "Du burde kigge på det her" eller "Hvis du skruer på denne, sker dette" - er hjerteligt velkommen.

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Mathias

Det er en klassisk udfordring med gulvvarrme

Sørg for at natsænkning ikke er aktiveret, og så prøv at sænk din maksimale fremløbstemperatur til 30c. På den måde tvinger du systemet til at skulle "arbejde lidt hårdere" i form at skulle sende vand rundt i gulvene længere tid for at opnå den ønskede temperatur

Vh
Michael

Glem aldrig drengesmilet, smilet over at have lavet noget der bare dur'
YouTube: VVS Tips & Tricks
Hej Michael! :)
Beklager den lange svartid. Jeg kom i tanke om opslaget for et par uger siden og fik kun lige indstillet anlægget, før jeg gik videre til noget andet, glemte at svar og glemte alt om opslaget.

Jeg har nu kørt med det i et par uger og jeg må sige at det virker, men ikke helt efter hensigten. Med nuværende setup ( max. fremløb på 30c) kan jeg se at gulvene kalder på varme døgnet rundt og når aldrig op på ønskede temperatur (22,5c), men holder sig typisk mellem 20-22 - for at løse dette, skal 'temperatur' på startskærmen vel bare hæves 1-2c, for at parallelforskyde varmekurven, ikke?

Jeg har set dine videoer på Youtube, du er virkelig god! Fortsæt endelig det gode arbejde :)

Natsænkning er deaktiveret! :) Kan du fortælle mig hvad den termostat på billede 1 gør? Jeg har selvfølgelig skruet den tilbage fra 2 til 3, som den stod før.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis