Knivsliber til køkkenet

Nogen der har erfaring med denne "knivsliber (link)" - er det noget skrammel sådan som prisen i ft. andre godt kunne antyde?

Jeg kan alt - når det lykkes.
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Den kan umiddelbart godt være okay til vedligehold, lignende typer bruges af feks. Slagtere til løbende vedligehold i løbet af dagen.
Men denne er nok en meget billig model. Så jeg ville ikke anbefale den. 

Det bedste du kan gøre er uden tvivl at lære at bruge en slibesten. Eller en "fixed angle" knivsliber som feks. Lansky eller work sharp. 

Hold dig væk fra alle de typiske "pull through" modeller, de gør ofte mere skade en gavn da de har tildens til at fjerne alt for meget materiale i starten af bladet så du ikke længere kan skære fladt ned imod dit skærebræt hvilket gør din kniv nærmest ubrugeligt. Derudover er det de færreste af disse modeller der giver en god skarp kniv. 

Jeg har som fritids skærsliber repareret mange af sådanne tilfælde, hvor det er nødvendigt at fjerne flere mm langs hele bladet for igen at have en funktionel kniv, da de simpelthen er blevet udhulet pga. dårlig slibning med "pull through" modeller. 



"Det er kun et spørgsmål om at finde en hammer der er stor nok"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis