Afløb i lejlighed

Hej kyndige folk. Vi skal til at renovere badeværelse, og i den forbindelse banke gulv og afløb op. Vores planer er at lave en bruseniche med unidrain, som skal føres over i faldstammen og derfor sløjfe den gamle rist. Vores vvs’er fortæller at vi bliver nødt til at banke hul ned til underboen for at lave det ordentligt. Er det virkeligt rigtig at man ikke bare kan tilslutte et afløbsrør (fra unidrain) til faldstammen som er støbt i vores gulv, også støbe sit betonlag ovenpå ? 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Velkommen til LDS

Jeg gætter på at afløbet kommer længere fra væggen, og det er derfor, der er brug for mere højde for at få fald nok. Der skal nok flere detaljer til, evt et billede, for at I kan få bedre svar.

Måske er det ikke det store tab, hvis I ikke får Unidrain. Mange klager over at det ofte stopper til. Det har være oppe her, flere gange. Det er det samme på Trustpilot.
https://dk.trustpilot.com/review/www.unidrain.dk

Mange af dem der er tilfredse på Trustpilot omtaler Reframe, som er toilettilbehør. Næste alle af dem der er tilfredse, har brugt kundeservice. Hvorfor kontakter man kundeservice om et afløb eller en toiletbørste?

Der er rigeligt fald, ca 15 cm  på halvanden meter. Så vidt jeg kunne forstå var problemet i overgangen fra plastrøret til faldstammen, og noget med vådrumssikringen. Men der kommer jo beton og fliser ovenpå? 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis