Spalteventil

Vi har købt et hus med PVC vinduer. Huset kondenserer rigtig meget og det vil derfor være fedt at få sat noget udluftning igang fast. Vi påtænker derfor at eftermontere spalteventiler i flere af vinduerne. Men hvilken, syntes det er en jungle. Meget få sælgere oplyser hvilken type vindue ventilen er egnet til. Ville foretrække en alm ventil hvor der blot skal bores huller og ikke fræses ud. Men er det overhovedet realistisk eftersom Pvc vinduer er lavet af flere lags kamre for ikke at skabe kulde broer. 
Andre der har erfaringer med dette?
På forhånd tak 
Mvh Maria

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Velkommen på siden  
Normalt køber man plastvinduerne med ventilerne monteret, der skal fræses et aflangt hul, og man skal kende opbygningen af vinduet, for at vide hvor der skal fræses.
Du kan ikke bore et større rundt hul, så svækker du vinduet, og ofte er der en jernprofil inde i karmen, for at forstærke konstruktionen.

Vi har selv nogle vinduer med ventiler, der er jo ikke super meget de ventilere.


Vi prøver igen, i morgen --
GodeVen
GodeVen
1131 5220
Det optimale er at få ventilation i huset. Det er selvfølgelig en helt anden pris. Med ventilation sænker man fugtigheden i huset, så man ikke får problemer med kondens i ruderne. Men det giver også en fordel af bedre indeklima.

Ventiler i vinduerne kan løse problemet med kondens i vinduerne, men det sænker ikke luftfugtigheden i huset.

 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis