Hvilken maling

Vi har købt et rækkehus fra 1977. Der har været røget indtil for 10 år siden. Vi er i gang med den helt store omgang med nedrykning af bla. tapet, ned vask af lofter, slibning af karme mm.  

Jeg er begyndt at kikke efter maling. Vi skal bruge en spærre grunder og så en maling oven på. Jeg har en del allergi, så det skal være så allergi venligt maling som muligt. Har før brugt naturmaling, men tænker at vi vil prøve noget andet der er lidt mere holdbart denne gang...

Det er noget af en jungle at finde rundt i :-O så mange mærker, så mange valg. Så vil lige spørge herinde, hvad I har af gode råd til en førstegangs køber af hus der skal have den store tur, på vægge, lofter og paneler.... 
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Alle vil sælge deres produkter, heldigvis virker det meste. Læs hvad der står på bøtten og hvad producenten skriver. Pas på det billigste maling, selvom det i mange tilfælde er godt nok. Omvendt kan man ikke gå ud fra at en dyr maling løser alle problemer. Ved maling er forbehandling vigtig, i mange filfælde er det det vigtigste, andre gange kan en afvaskning være nok. Kig forskellige vejledninger på nettet.

Man kan være allergisk for et utal af ting. Hvis du vil sikre dig, er det nødvendigt at du finder ud af hvad du er allergisk for og undgår de stoffer. Hvis du lægger mærke til det, er det varedeklarartionen Astma- og Allergiforeningen godkender, det er ikke produkterne.  At der står "allergivenlig" på et produkt, kan desværre ikke bruges til ret meget.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis

Se også