Dørtrin/bundstykke

Jeg har kastet mig ud i at skifte bundstykket til døren som går til badeværelset.

Er der en der kan fortæl mig om jeg er HELT væk eller om jeg har i det mindste lidt fat i den rigtig nede.

Jeg har ikke sømmet fejelisterne på endnu, og jeg tror ikke der skal være så meget luft ind under dørkarmen. Er det egentlig den rigtig stykke jeg har fået købte mig, der er noget der siger mig at den skulle måske være bredere? 

Det har været lidt vanskeligt da de to gulve, altså Badeværelset og gangen var ikke samme højde, så jeg er nød til at prop det op ind under for at holde den så tæt på karmen så muligt.

Jeg er bestemt ikke erfaren med sådan noget her, men kaster mig gerne ud, så jeg forstår godt at jeg nok ikke ville få det helt perfekt, men bare det fungerer og ser så godt ud som nu overhovedet muligt, er jeg okay tilfreds.

Venter gerne kommentarer og evt. anbefalinger.
På forhånd tak. 🙏🏼
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Mellemrummet under bundstykket kan du ikke gøre noget ved, der skal faktisk være 30 mm fra afløbet i det badeværelse til, bunden af dit bundstykke, så det er sikker fint, men sørg for at det er ordentligt understøttet så bundstykket ikke gir efter når man træder på det. 
Dit problem er dog at bundstykket ikke er tilpasset din karm, du kan se at der er luft mellem karm og bundstykke ude i siden. Du skal skære den del af bundstykket der er højt, ned så du kan få bundstykket op til karmen så der ikke er noget luft. Og så skal falsen flugte sådan at når døren er lukket, så går den ind og ligger an på karmens fals, det kan den ikke nu da dit bundstykke stikker ud over karmens fals. Håber min forklaring giver mening.
Hvordan fastgør man bundstykket?

Jeg har en dør, hvor det reelt kun fastholdes af fejelisterne.
Det fastholdes dels af den udskæring der er i bundstykket, se billedet, og dels af de skruer der går gennem bundstykket og op i karmen, men dem kan man ikke sætte I uden at tage karmen ud.
De udskæringer findes ikke i det løse bundstykke jeg har. Der har bundstykket samme tværsnit hele vejen. Jeg gætter på at døren er 50 år gammel.

Jeg kan selvfølgelig bare give det en klat lim.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis