Tilkobling af køleflade på eksisterende jordvarme

Jeg søger faglig sparring i forbindelse med tilslutning af køleflade på ventilation. Jeg vil gerne tilslutte denne køleflade til eksisterende jordvarme slanger.

Vil det virke? Og hvad vil der ske når begge pumper kører samtidig? Og hvad vil der ske når kun 1 af pumperne kører? Overser jeg noget?

Jeg har et Danfoss W2 ventilationsanlæg. 
Jeg ønsker at installere denne køleflade https://store.danfoss.com/dk/da/Climate-Solutions-for-heating/Ventilation-med-varmegenindvinding/Tilbeh%C3%B8r-til-ventilation/Geotermisk-varmeflade/p/089F0354 

Jeg kan se at Genvex har en køleflade hvor de tilbyder at tilslutte den til eksisterende jordvarme løsning, så tænker det bør kunne lade sig gøre? 
https://www.genvex.com/produkter/genvex-tilbehor/vandkoleflade
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Steensen
Steensen
2638 8700
Den flade er for det føreste en varme, og ikek køle flade, hvilket betyder den ikke er lavet lige så korrosions bestandig og ej heller har dræn.

Der ud over, så beskriver du ikke om du har tænkt dig at bruge jordvarme kredsens brine væske som køling eller et kompressor anlæg til køle fladen.

 

Rasmushc
Rasmushc Trådstarter
2
Som jeg læser det kan begge systemer (fra danfoss og Genvex) bruges som varme (frost sikring) om vinteren, og til køling om sommeren.
Jeg er mest interesseret i køling om sommeren. 

Jeg ønsker at bruge hordvarmens brine kreds til at tilslutte til danfoss enheden. (Jeg ønsker at gøre det på samme måde som er beskrevet på Genvex modellen)

Jeg er interesseret i at høre hvad der sker når både pumpen til jordvarme og danfoss enheden starter på samme tid på samme kredsløb? 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis