Pris for totalrenovering af 100m2 hus

Hej LDS,

Jeg er på husjagt i København, og kunne godt bruge en ca. pris på renovering af f.eks. stueetagen i et hus. Planen er at købe et håndværkertilbud i flere etager, betale sig fra renovering af stueetage, og selv lave kælder og evt. 1. sal mens man bor i stueetagen.

Hvad skal man regne med det koster at få spartlet, filtet, malet vægge og lofter, og sat gisplader på loftet, på 80 m2 stueetage? Hvis man bare tager udgangspunkt i at huset har en eller anden form for sørgelig 80'er tapet, som ligner lort, og sådan nogle hæslige loftsplader på 30x60cm eller lign.

Og hvad med nedrivning af gammelt, plus opsætning, af nyt IKEA køkken? Igen er ideen at få et basis-køkken op, og så selv smide lækrere hvidevarer og en flottere bordplade i, hen af vejen.

Og det samme for badeværelse. 5 m2 badeværelse i bedste 70'er stil, sikkert med asbestfliseklæber og hele lortet - opdateret til år 2023 med vandbaseret gulvvarme, bruser og toilet?

Kan man få lavet hele sådan en molevit for 500k? Eller snakker vi nærmere en million? 

Hvis I mangler et eksempel på et hus, så kunne det f.eks. være sådan noget her; https://danbolig.dk/bolig/hvidovre/2650/villa/0040000212-004/?utm_source=boliga

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det kommer helt an på hvor meget du selv laver og hvad kravene er til kvalitet, design mv. Hvis du skal have håndværkere på til ALT, så er det svært at komme i mål for 500k, når de to dyreste rum i et hus er med i regnestykket (bad + køkken).

Hvis du selv kan lave en del af det, f.eks. forarbejde som nedrivning af køkken, skrabe tapet og klargøre til maler, banke fliser af badeværelset mv., så er der sparet rigtig mange penge. 

Mvh. AllanE
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også