Korte bade 😄

Jeg har en gammel Redan vandvarmer, tilsluttet fjernvarme. Den har tjent os godt i mange år, men for et års tid siden fik vi problemer. Vandet er varmt nok, men efter nogle få minutters bad bliver det køligere (ikke koldt) Jeg troede først at det var vores termostatbatteri der var gået en tur, hvilket jeg har prøvet før, men det hjalp ikke at skifte til et almindeligt blandingsbatteri. Når vandet bliver køligere hjælper det ikke umiddelbart at skrue helt over til varmt, men efter et minuts tid bliver det dog varmt igen - samme mønster hver dag?
Inden jeg farer til at få vandvarmeren udskiftet, vil jeg høre om der er nogen af jer der kan give mig en idé om hvilke indstillingsmuligheder jeg har på den. Såvidt jeg kan se er der to muligheder, en termostatventil (som jeg ikke kender funktionen af?) og en lille drejeanordning på højre side.
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Den er godt tæret på midten, skift den før den springer læk.

Elektronikteknikeren
Hvis du ikke kender funktionen at termostatventilen, så prøv at stille på den. Den regulerer temperaturen pa det varme vand. Det ser ud som om du trænger til en ny varmeveksler. 

fase
Jeg tror nu at det er pm-regulatoren (kødbenet) der er problemet. Det er ret let selv at skifte. Billig vvs har en youtube film liggende. Prøv også at “google” efter “fejlfinding pm tegulator”.

Søren O
Super, Søren O. Det vil jeg kaste et blik på. Det er jo også den der er tæret. 
Den hvide hane til venstre er til at stille, hvor varmt vandet skal være.

Prøv evt. at "motionere" den, måske den kan have sat sig. 

I har vel ikke haft lukket for vandet ude i vejen (brugsvandet) fx. pga. skift af stophane. 
Det kostede os en ny varmeveksler, da der kom skidt og sandkort ind i PM regulatoren (den vandrette del med hanen til højre). Forsikringen betalte dog noget af den - efter en del "sværdslag".

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis