LED lyskilder går ud når lysdæmper er skruet op

Vi har et typehus fra huscompagniet. I køkken-alrummet er der 3 lyskilder et sted og 5 lyskilder et andet sted styret af hver sin afbryder. Lyskilden er på 4 watt stykket så det er jo ikke mange watt der kører igennem. Jeg har monteret en skydelysdæmper beregnet til LED fra LK https://www.elvvs.dk/p/lk-fuga-led-skydelysdaemper-led-s-120va-med-korrespondance-hvid-1516548/

Der er fuld styrke på lyset når den er skruet ca. halvt op. Hvis vi skruer helt op, så slukker lyskilderne og så er jeg nødt til at “nulstille” ved af slukke gruppen og tænde igen. Kan man løse dette på en måde?

Med venlig hilsen
Michael 
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du har måske fået ændret noget indstilling på dæmpere har du prøvet at rette den til fabriksindstilling ? Det gør du ved at sætte dæmperen i midten og hilde afbryderen inde i 10 sek.....
Som mfrost er inde på, du kan skifte mellem forkant & bagkants dæmpning. Standard-indstillingen burde være bagkant, men det er et forsøg værd at skifte.
Indstillet til forkant er tilladte effekt langt lavere end ellers - hvis det er hvad den står på er det en oplagt synder.
Bagkant = tænd dæmperen, stil skyderen i midten, hold inde i 10s (dioden skal blinke). 
Forkant = sluk dæmperen, stil skyderen i midten, hold inde i 10s (dioden skal blinke).


Hold k…. hvor er I gode. Det var lige det der skulle til. Mange tak for fantastisk hjælp :) 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis