svømmende gulv på Leca nødder og sand?

Er der nogle erfarne hoveder herinde der kunne give os et godt råd mht. vores idé til et svømmende gulv i vores drivhus/vinterhave, lavet af gamle thermo-vinduer og thermo-glaspaneler på tag. 
Idéen er som følger (se skitse); isoleret randfundament op i ca 40 cm. højde, vibrerede lecanødder indeni fundamentet direkte på jord til kapillarbrydende og let isolerende, fiberdug ovenpå til at adskille leca nødder og sand, og så et lag sand på ca 10-15 cm. til afretning/stabilisering, fiberdug igen, trykfast styrolit og herpå "fliser" lavet af 4 cm. køreplader.
Er der et bud på om et sådant gulv vil være stabilt (der er ingen tung trafik) og frostfrit (måske ligefremt lunt da vi har en indvendig varmekilde) ?
Mange venlige forårs hilsner fra Skovlæet

Mvh. De proffesionelle amatører
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du kan sagtens bruge den konstruktion, men tro ikke du kan vibrere leca nødderne, de skal bare jævnes pænt ud.
Men hvorfor bruge Leca, det isolere ikke specielt godt, styrolit isolere over dobbelt så godt, og er også kapillarbrydende .

Vi prøver igen, i morgen --
Fiberdug og sand har ingen betydning i den konstruktion. Du kan lægge styrolit direkte på den afrettede jordoverflade og få sammen eller bedre resultat. Er jorden svært at afrette så 3 - 5 cm sand. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tak for svar guys, (Jeg bruger lecanødderne fordi planet skal op i højden og passe til den bygning drivhuset skal stå op af :-)

Mvh. De proffesionelle amatører
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis