Gulv med hævet betonkant og afløb?

Vi har ryddet saunaen i vores nyerhvervede hus og vil gerne konvertere det til et depotrum. Efter alt træet var taget ud kunne vi se at der var en betonkant hele vejen rundt som lidt besværliggør opsætning af reoler. Den er 6,5 cm høj og 12,5 cm bred og rummet er næsten eksakt 2m x 2m.
Vi tænker lidt at man må kunne hæve alt op i samme niveau? Hvad er den nemmeste og billigste måde (fliser, spån, gitre?) med forbehold for at det gerne skal kunne bære tunge reoler og ikke skabe problemer med fugt eller lign?
For at gøre det lidt værre er der også et afløb i hjørnet. Skal det sløjfes eller må man godt dække det til?
På forhånd tak!
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Afløb skal helst fjernes. Hvordan komme an på hvor den går hen. Sandsynligvis går den ud i afløb i badeværelse ved siden af, hvor den ender over vandlås.  Så er det ikke så problematisk. Du kan tage begge riste op, hælde en spand vand i rist i sauna og kigge hvor det kommer henne.
Går det direkte på kloak systemet skal du have det fjernet. 
Det nemmeste til opfyldning er nok at lægge slidlags beton ind i rummet, hvis det er ok i forhold til at døren skal kunne åbnes.
Du skal bruge ca. 0,26 m3 beton som vejer lidt under 500 kg. Så skal du hente støbesand på lille hobby trailer så skal der køres 2 gange. Det blandes med cement i forhold 4-5 sand til 1 del cement når det er til så let belastning  
Men du kan jo også lægge nogle lægter ned i hullet og så brædde gulv hen over.  

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
En lille udvikling, ser ud til at afløbet rent faktisk er afspærret under gitteret. Ser det prof nok ud til at man kunne gå betonruten? Vi hælder dog nok lidt mod lægterne nu da vi faktisk har nogle gulvbrædder til overs og så måske kan lave en adgangslem til afløbet, men er der noget man skal være påpasselig med der i forhold til fugt og underlaget?
Tak for input!

Det ser temmelig afblændet ud. 
Jeg tror ikke der er problemer med fugt eller lignende. Hvis sauna gulvet som du har pillet op ikke bar præg af fugtskader under gulvet så ville jeg ikke betænke mig. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis