Varme vand i gammelt badekar?

Vi har et gammelt badekar udenfor i haven i sommerhuset.

Konen vil gerne prøve at varme et fyldt kar op, en slags bonderøvs spa....

Min fantasi rækker til en ukrudtsbrænder på gas, og så varme bunden (støbejern) og dermed også vandet op. Vil det virke? Andre gode idéer?
Vi har et gammelt badekar udenfor i haven i... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Man kan jo springe pop hvis det bliver for varmt eller have haveslangen klar og så enten fylde kold vand på eller vand på bålet. Endelig kan man jo springe op hvis det skulle blive for varmt.
Jeg var et sted hvor der blev fyret op nogle timer før badet skulle bruges. Det var så blevet for varmt og haveslangen ( lang 3/4 " slange ) var frosset til. Snarrådig viklede vi slangen sammen og smed den i badet, det kølede da lidt hvorefter slangen kunne bruges fra vandhanen. 
En arbejds kollega havde til-tusket sig en mælke køler beholder fra landbruget. Rustfri og med låg. Han lavede så passende træsæder nede i karret, og med bål under blev det en stor succes. 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Har lige set TV-programmet "Søren Vesters have" Han havde fået gaflet sig en gl. mælketank som han fyrede op under med brænde, ved simpelthen at grave et hul ind under tanken som blot stod på jorden. 

Ps. Kom til at tænke på, at hvis han nu havde lavet et "Dakota Fire Hole" til bålet (hul-i-jorden-bål), havde opvarmningen nok været endnu mere effektiv. 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis