Fjerne radiator

Hej , hvad vil være den billigste måde at fjerne denne radiator og stadig have en varmekilde på værelset 

 

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det billigste (i materialeomkostninger) vil sikkert være at opsætte en elradiator. På den længere bane ville jeg nok foretrække en ny radiator.

Søren O
sunshine2003 skrev den 03-10-2022 14:25:03

Hvordan vil det hjælpe med en ny radiator?:)

Så har du den ønskede varmekilde på værelset.


Alle besparelser omregnes til fl. rødvin👍
Hej,Hvorfor fjerne den? Den står under vinduet for at tage kuldenedfald. Ser man på rørenes lidt mærkelige opbygning, ligner det at der har stået en over ved væggen, men så har man på et eller andet tidspunkt erstattet og flyttet den til vinduet, lige præcis for at undgå træk.

Vil i fjerne det vandbårne varmesystem og rørene helt, så skal i have en el radiator (billog i køb, dyrest i strøm) eller en varmepumpe (dyrere i køb, billig i strøm).

Hvis i vil bare have en nyere/pænere radiator, så køb en billig panelradiator med plan front på nettet. Hvis der skal skiftes til lavtemperatur system på et tidspunkt, overvej en der er lidt højere og dybere (tykkere) så i får samme ydelse fra den lavere vandtemperatur. 
Vi er faktisk lidt kede af rørene som gør man ikke kan stille ting helt op af væggen , og de er ikke så kønne 🙃 , vi ville gerne have lavet det om til gulvvarme som resten af huset , men det er nok for det pt 😅

 

Man kunne måske blot ændre rørføringen så den eksempelvis løb i nogle fodpaneler..  det der er lavet er virkelig også tydeligt..
Der findes vist flere,  Som disse

 Ingen håndværksmæssig uddannelse :-)

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis