LED lampe virker ikke

Hej
Vi her lige monteret 2 lamper fra umage, model asteria i en lysskinne. Vi har bare klippet ledningen og monteret den i en pendeladapter som vi bare kunne sætte op i skinnen. Det virker ikke og som de amatøre vi er, så burde vi nok have undersøgt lidt mere om lampen inden vi bare kapper ledningen. Der sidder nemlig en omformer som gør at man kan dæmpe lyset og nu frygter vi lidt at man skal bruge den omformer og vi i stedet nu har ødelagt vores lamper☹️

Er der nogen muligheder for at man kan få vores lamper til at virke i en lysskinne, eller er vi på røven? Jeg har taget et billede af omformeren. 
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeres LED pærer er helt sikkert ødelagte. Driveren afgiver 17-23 volt, så mon ikke LED pærerne er 24 volt. Det vil sige at de har fået 10 gange for høj spænding.

Søren O
Velkommen på lds.
Jeg må desværre give de 2 ovenstående ret. 
I reklamen står der ellers:
 Lad det lyse og livlige lys skinne på dine specielle øjeblikke og lede dine tanker til det ydre rum af endeløse muligheder  
 Det er det man kan kalde ærgerlige lærepenge,

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Hej Kseifert, jag vill meddela att jag gjorde precis samma som du. Jag ödelade idag två lampor från Umage Asteria. Jag köpte dem begagnade från ett företag som använt dem med skena. De hade tagit bort omformaren från armaturerna och kopplat en omformare innan skenan istället. Detta visste jag inte. Så jag kopplade lampkabeln direkt till 220V precis som du. Jag kan bekräfta att den fungerade i en bråkdel av en sekund. Pang och röklukt. Jag har öppnat den och LED lamporna är brända svarta.

Det är lärpengar.

Mvh, Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis