Lavt vandtryk i den kolde vandhane

Hej, vi har netop ved en vvs’er fået installeret en opvaskemaskine i er ældre køkken, hvor der ej tidligere har været opvaskemaskine. Efter installationen er der pludseligt meget lavt tryk på den kolde hane ved køkkenvasken. Nogen der ved, hvad dette kan skyldes? Vvs’eren sagde, at der havde været nogle prøblemer ved installationen og at han havde været nødt til at skære noget af et kobberrør, men at det var fikset nu. Kan det have noget med det at gøre? Derudover ‘brummer’ maskine også en del, men det er muligvis bare maskinens skyld🤷🏼‍♀️.

På forhånd mange tak for hjælpen,
Ida
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er nok sket det at VVS har haft afbrudt for vandet. Så løsner der sig ofte en smule skidt som så samles i den si som sidder yderst på vandhanens tud. Prøv at skrue denne af og rense den. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Når det kun er den kolde hane der mangler tryk, så er det ikke sien i blandingsbatteriet der er synderen. Der må sidde urenheder i det kolde tilgangsrør/slange til blandingsbatteriet.
Prøv at frakoble det kolde koldtvandsrør til blandingsbatteriet, holde en “bøtte” under, og luk op for varmgvandshanen. Så vil der løbe noget varmt vand baglæns gennem tilslutningsrøret, og skylle urenhederne ud.

Søren O
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis