Mercury 2,5 bådmotor fra 2007 har motorproblemer

Jeg har en "ny" (fra 2007/ kørt max 2 timer) Mercury 2,5 4t bådmotor. Starter fint, men opgiver så efter få minutter. Skal så lige have fred få minutter og så om igen. Det virker som knas med benzintilførelsen.

ch
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Har du løsnet luftskruen på benzindækslet? Kunne tyde på at det mangler du.
Går ud fra den er med indbygget tank..
Tror stadig at problemet kan være manglende udluftning af tanken, når den bare står et øjeblik trækker den en smule luft, og kan køre lidt igen, så prøv uden tankdæksel, så kan du hurtig konstatere om manglende udluftning er problemet.
Men det kunne også være karburator problemer, så en rensning af karburatoren vil kunne løse det, evt skifte svømmenålen, hvis den ikke lukker tilstrækkelig benzin ind.
 Hvis der er en skrue i svømmerhuset til at dræne benzinen ud, så prøv at skru den ud, så skulle der gerne komme benzin, så får du også evt vand lukket ud, for det kan også give problemer, så gør lige det inden du renser karburatoren, og se om de hjælper.
Er det ikke karburatoren kan det være tændingsproblemer, det kan være tændrøret der driller, eller stopknappen, men ellers en defekt i tændingen.

Vi prøver igen, i morgen --
Claus Holmegaard skrev den 05-08-2022 08:56:06

tak for dit svar. det er afprøvet, men da den kan startes efter lidt hvile, må det ligge et andet sted.

 Det er lige sådan motoren reagere, ved manglende udluftning af benzintanken.

Kan se je_ns har skrevet et par andre forslag. :-)
Som Jens skriver, så kan det også være tændrør, - har selv oplevet det på en motorsav. Når tændrøret blev varmt døde den, men kunne startes igen efter et par minutter.
Nyt tændrør, - problem løst.
Hvis sådan en maskine har benzinfilter mellem tank og evt. karburator, er det også en oplagt mulighed, at det kan være næsten tilstoppet.


Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis