Flytning af vinduer under rem

Hej derude

Vi skal sætte ny facade på vores sommerhus, og vil i samme moment isolere på ydersiden. Huset er af gasbeton. Dvs. at vi sætter 95mm regler med isolering mellem reglar, vindpap, klemlister og træfacade.

Vi skifter også vinduer, som hidtil har siddet direkte under remmen. Men med en tykkere væg, vil vi sætte de nye vinduer i niveau med facaden og dvs. monteret i reglarne. Det efterlader rummet over vinduerne "bart", og spørgsmålet er hvad vi gør for at lukke af overvinduet og ind til remmen. 
Vedlagt et par Sketchup-billeder: Første billede (Vindue nuværende placering) viser vinduet monteret under remmen (som er gul). Andet billede (kommende placering) viser reglar med vinduet monteret i reglarne. Det er meningen at remmen også skal isoleres og dermed ikke være synlig udefra.
Jeg håber at nogen kan være behjælpelig med gode ideer til hvordan vi lukker af over vinduet.

//Torsten
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg kan ikke rigtig få øje på problemet.
Isolering og træbeklædning skal naturligvis følges oppe på remmen og fortsætte hen over vindue. Reglar som du viser skåret over kommer sikkert øverst og skal være gennem gående så skal der være en stump nederst eller stumper lodret ( kommer an på klemliste retning)  som kan bære vindpap, klemliste og beklædning. 
Så vil beklædning ramme ned imod vindue som det gør ned langs siden. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis