Internet Explorer

Min faste startside bliver hele tiden "overtaget" af en anden og fremmed startside. Det er møgirriterende, -er der nogen der ved hvordan jeg kan fjerne den, således at min "egen" vedbliver at være startside. Altså deroppe i menuen -Funktioner-Internetindstillinger-Startside-. Den der hele tiden dukker op starter med: "res://mshp.dll---osv", den starter ikke med det sædvanlige: "http://www.----osv".

Venlig hilsen
Knud
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej,

Prøv at gå til adressen;

http://download.com.com/3000-2094-10045910.html?legacy=cnet;

og download det lille program der hedder "ad-aware 6.0. " Efter du har downloaded og installeret det skal du lade det gennemsøge din PC. Det finder som regel den type "tæge" (reklameprogram) der har "besat" din browser. Når programmet har genset maskinen skal du blot slette filerne der foreslåes. Dette holder så indtil næste gang du besøger den hjemmeside der gav dig "tægen" til at starte med, men så kører du blot programmet igen.

Med Venlig Hilen

Erik M.
Hej

Dødirriterende problem. Kommer der også en toolbar med ikke helt stuerene tilbud?
Jeg har engang haft sammen problem, brugte en halv nat på at finde den programstump som var den skyldige, det lykkedes ikke. Løste så problemet ved at lave en systemgendannelse. Prøv det, hvis ovennævnte ikke virker.

mvh Anders
Hej

Det kan være at du har tjekket det, men det kan være et lille program der ligger i din "START"-mappe under programmer. Kig efter om der ligger programmer som ikke skal være der og fjern dem...

Mvh Michael
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis