Dårligt træk i vask

Håber der er nogen der kan hjælpe mig her..
Vi har nu prøvet lidt forskelligt, dog uden så meget held..

Sagen er den vores afløb startede med af være stoppet, hvilket resulterede i af når vaskemaskinen pumpende ud, blev vandet presset baglæns og trykket ud gennem vacumventilen. Vi har haft 3m rensefjeder igennem, kogende vand og div. Afløbsrens..
Derefter skiftede vi vacumventilen til en ny..
Problemet er umeldbart ikke utæthed mere, dog løber vandet fra vasken ikke særligt hurtigt ud. Tænder man vandet løber vasken hurtigt fuld, umeldbart ned til vandlåsen(ren) og så stille og roligt videre ud i systemet. Hvis jeg laver "hul" på systemet, fx ved at fjerne en tilslutning, løber vandet ud med det samme.. Håber der er nogen der har et godt råd..

- Kristian
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Når du fjerner en af tilslutningerne til vask- eller opvaskemaskine løber vandet ud af tilslutningen, det kan ikke være anderledes.
Har du prøvet at skille afløbet ad under grenstykket under det sorte grenstykke, for at undersøge om der er forstoppelse længere nede.

fase
Hvis vandet suser ud når du løsner vacuumventil eller en anden tilslutning, så har du garanteret en forstoppelse længere ude i systemet.
Luft i rørene bør forsvinde udad i systemet, hvis der er en forstoppelse, så bremser det indespærrede luft udløbet fra vasken, - løfter du så vacuumventil, så kan luften slippe ud og vandet suser ud af vasken.
Dit problem ligger på udvendig del af din installation, at dine samle brønde ikke kan ånde, så der kommer til at stå modtryk i dit afløb, så kloaken's "ånde" skal ventileres ud gennem dine afløb inde i huset.
Få etableret et ånde hul i dine samle brønde udenddørs, så skulle problemet forsvinde.

 

Prøv at løfte dit dæksel på første brønd uden for huset. Den skulle gerne være tom for vand. Er den ikke det, er der noget der er stoppet længere ude.
Er de4 ikke vand i første brønd, så prøv at åbne for din vandhane. Så skal vandet fra vandhanen løbe gennem brønden.

Søren O
Tak for de mange svar! Jeg bor på 3. Sal, i en andelsl lejlighed, så vil gå videre med til foreningen. Havde også mistanke på en forstoppelse længere nede i systemet.. Opdaterer når det er undersøgt!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis