Lampeudtag: M2/L til Philips Hue?

Hej alle

Sikke et dejligt forum I har her. Jeg er ved at sætte mine første lamper op selv. Der er ingen ledning i lampeudtaget. Jeg har et todelt spørgsmål, som jeg håber, I kan hjælpe med.

Jeg har købt følgende:

https://www.elgiganten.dk/product/hjem-rengoring-kokkenudstyr/el-belysning/lamper-belysning/led-pare-elpare/philips-hue-white-ambiance-led-pare-a60-e27-2-pak/46701

https://www.elgiganten.dk/product/hjem-rengoring-kokkenudstyr/el-belysning/lamper-belysning/led-pare-elpare/philips-hue-white-ambiance-led-pare-e27-3-set/350295

https://www.power.dk/hus-og-fritid/lys/lyspaerer/philips-pendelledning-1x60w-230v/p-944612/

https://www.silvan.dk/e-line-flad-ledning-hvid-10-mtr?id=2680-5251716

Jeg kan ikke umiddelbart se, om der er forskel på de to typer pærer. Det er måske "A60" i pakken med 2, der gør mig i tvivl. Mit første spørgsmål går på om tingene, jeg har købt, er OK. Jeg er i tvivl om den ledning, jeg har købt, kan bruges til disse lamper/pærer. Såfremt det er tilfældet går mit andet spørgsmål på hvorvidt jeg skal benytte M2/L i stedet for M1 i lampeudtaget (brun ledning), idet formålet med Philips Hue netop er, at de styres med mobil-app/stemme eller medfølgende fjernbetjening, og jeg har læst noget med, at M2/L er "faststrøm". Er jeg helt på et sidespor her? Jeg har i øvrigt påtænkt at montere to af de ovennævnte fatninger/Philips pendelledning/lamper til ét lampeudtag. Det har jeg læst mig frem til er i orden, men jeg har ikke fundet noget konkret ift. Philips Hue. Jeg kender til denne fremgangsmåde (binde de afisolerede kobbertråde sammen) samt vigtigheden af, at man får spændt dem ordenligt i plastikspænden i lampeudtaget.

Mange tak for jeres tid og med ønske om en behagelig, solskinnende weekend
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du skal sikkert have fast strøm til lamperne, og så styre dem med APP eller fjernbetjening. ( eller råbe ad dem   )
Det er ret sikker at du skal Bruge N som den ene men der er ingen garanti for at den faste fase er monteret ned i udtaget over hovedet. Der må du prøve dig frem.
Enten ved at montere en almindelig lampe i N og M2 og se om den kan lyse fast. Eller ved at få Philips hue op at køre med ledning i N og M1 med tændt kontakt. Og derefter flytte til M2.
Ledning kan bruges men jeg ville nok foretrække rund ledning da det ser pænere ud. 
Du skal vel Pærerne placeret i en lampe som  måske allerede har ledning der kan nå


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis