Træ terrasse

Skal lave træ terrasse på altan. 
Der er kun 40mm op til dørtrin på døren. Dvs. Understreger bliver meget tynde. Nogen gode ideer til at fastgøre 24 mm brædder ned i 16 mm understrøger/brædder. Skruer vil vel ikke holde meget. 
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nej, skruer i et 16 mm. bræt holder ikke meget, men hvis du både skruer og limer med montagelim som f.eks. Pattex eller Tec 7 så skal det nok holde.
Du kan lave dækbrætterne tyndere og underlaget tykkere med mindre afstand . eller du kan købe et færdigt træfliseprodukt som er lige til at lægge.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Tak for svarene. 
Da underlag er dels en beton altan på 375x130cm og træ brædder 375x200cm ialt 375x330cm tænker jeg at lægge en 9 mm krydsfiner og så færdige træflise prudukter på 24 mm med gummi underlag. Spørgsmålet er kan man behandle krydsfiner pladerne med lak, vådrumsmaling eller andet så de tåler at ligge vandret i alt slags vejr. Bedst var måske tagpap men koster en del.. Underlag skal være tæt da vand ikke må trænge igennem.

Måske man kan smørret vådrumsikring ud på beton og brædder, istedet for tagpap. Det skal blot forhindre vand i at trænge igennem. 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis