LUGTGENER.

Hvis man har købt en villa, som har stået tom i 9 mrd.- og man har problemer med grimme lugtgener fra afløbet i badeværelset, selv efter 3 mrd.- brug,- hvad gør man så ?

Mvh
Selvbyggeren
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Klorin!

Mvh. JørgenE
Har du checket, at vandlåsen "virker" (og er ren)? Da vi købte vores hus havde vi også luggener. Det viste sig, at de tidligere ejere havde fjernet en prop i en i øvrigt dårligt konstrueret vandlås! Efter montering af en ny prop forsvandt lugtgenerne - til gengæld stoppes låsen meget hurtigt til af hår og lignende, så det er sikkert derfor, de tidligere ejere havde lavet fri passage!

Mvh
Thomas

Hvis bare alt GDS var som LEGO...
Hvor kommer din lugt fra ??

Ofte er der afløb i brusen, der løber videre til gulvafløbet hvor vandlåsen ofte er placeret. Der vil oftest også være et afløb fra håndvasken der ender i dette gulv afløb.

Disse strenge er oftest beregnet til at løbe tør for vand. Men dels kan der være en masse gammelt snask i disse rør. Og dels kan der være lommer med halvråddent vand...

Hvis du i gulvafløbet stopper tilløbene fra brus og håndvask giver du disse en hel del klorin og lader det virke i nogen tid. Herefter sjerner du proppen i gulvafløbet, og spuler fra badet og fra håndvasken.

Selve vandlåsen kan du afhængig af type tage op og rense. Der er oftest en masse snas fra hår og sæbe der trænger til at blive skuret grundigt.

Efter denne rensning ( og fyldning af vandlåsen igen ) skulle du forhåbentligt have fået has på lugtgenerne...

MVH Njord
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis