E-avis gulvvarmeanlæg blinker på en kanal

Vi har et hus fra 2018 med gulvvarme, hvor vi har mistet varmen på badeværelset. Lysdioden/kanalerne for det rum blinker systematisk grønt/ingen lys på gulvvarmeanlæggets styreenhed. Når vi kigger i vejledningen står der, at kanalen kan være i programmeringstilstand eller det kan betyde, at kommunikationen med en af de tilmeldte komponenter er afbrudt. Er der nogen herinde i dette fine forum, der ved, hvad man skal gøre for at få forbindelsen reetableret, så vi kan droppe vores badeværelse nye navn “Sibirien”.  Vi har skiftet batteri i termostaten på badeværelset, men styreenheden blinker stadig. Billede indsat af styreenhed.

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Når du ikke vil skrive noget om fabrikat så må vi jo gætte:
Tabt forbindelse til termostaten kunne sagtens betyde at batteriet er dødt, så har du prøvet at skifte batterier i føleren/termostaten?

 

Beklager jeg ikke fik skrevet modelnavnet. Det er en Wavin AHC 900. Vi har skiftet batteriet i termostaten på badeværelset,  men styreenheden blinker stadig. Måske kræver det bare “reset”, men det er også uforståeligt nok, når man har 10 timmelfingre. 😳
Hmmm, nu er du vel sikkert at det er et 'friskt' batteri du har skiftet til? Ellers kan det vel kun være fordi styringen har glemt termostaten eller også er termostaten død..
På side 6 i manualen (https://orbia.blob.core.windows.net/assets/F-21398-0.pdf) er der en beskrivelse af hvordan man tilmelder en termostat, så prøv det, og hvis det ikke hjælper er det sandsynligvis termostaten der er defekt.

 

Tak, det virkede at afmelde termotaten fra kanalen og melde den til igen. Vi har nu varme på badeværelset igen. 😊
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis