Brug gammel afløbsskål med unidrain Kvadrat

Hejsa
Jeg har hakket fliserne og i mit badeværelse, der er betondæk og jeg vil ikke ud i at hakke det op og lave nye kloaker. I dag er det et firkantet afløb jeg gerne vil lave om til unidrain. 


Min tanke var så at fjerne rist, ramme og vandlås. Så er der afløbsskålen tilbage.

Så ville jeg bygge et unidrain Kvadrat på. 

https://www.unidrain.dk/fileadmin/2016_hjemmeside/Installation/Monteringsvejledninger/unidrain_kvadrat_manual_DK_UK_DE.pdf

Så armaturet skal altså monteres oven på den eksisterende firkantede afløbsskål.

Der laves jo membran ovenfra efterfølgende, så det skal nok være tæt. Men set nedefra slutter afløbsskålen og amaturet jo ikke tæt sammen som hvis amaturet var skubbet ned i en passende muffe. Kan jeg se stort på det, når det er tæt oppe fra? Kan jeg evt blot lægge en god omgang silikonefuge rund om afløbsskålen inden jeg lægger amaturet ned, så det slutter tæt nedefra? Er der andet jeg overser? 
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
BOFH
BOFH
1574 8600
Er det løsningen nedenfor du gerne vil udføre?

Isf skal du have den gamle skål op og røret ført op til overkant af beton således det ikke kan købe ud til siderne itf af blokade - det andet der med silikone er noget fusk og er en instant K3.

Når du alligevel har fliser og alt andet nede så er det et begrænset indgreb at skære et hul rundt om eksisterende afløb for at lave det ordentligt - det er iøvrigt autorisationsarbejde så hvis du klargør det hele med at lave det lille hul + få eksisterende indsats op så tager det en vvs'er et par timer og så er du klar til at støbe til igen.

https://www.unidrain.dk/fileadmin/2016_hjemmeside/Installation/Monteringsvejledninger/unidrain_kvadrat_manual_DK_UK_DE.pdf/Morten

Giv mig min kop kaffe og et serverrum!

BS9000
BS9000 Trådstarter
100
Tak for svar. Kanten af den nuværende afløbsskål er ført til overkanten af beton. Hvis man løfter rammen af (se billede), så er kanten af den gamle afløbsskål synlig. 
BS9000
BS9000 Trådstarter
100
Hvis jeg nu starter med at lægger en afløbsmembran rundt om og ned i den eksisterende afløbsskål. Så lægger jeg armaturet på og igen laver en menbran rundt om den, så kan der jo ikke løbe noget ud. 
Annonce
Annonce
BS9000
BS9000 Trådstarter
100
1) membran ned i gammel skål
2) unidrain Kvadrat amatur
3) menbran 

BS9000
BS9000 Trådstarter
100
Nej, du har sgu ret. Det er nok noget hø ikke at bruge en skål der passer til amaturet. Jeg får der gjort ordentligt eller også dropper jeg det. 👍
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis

Kort og godt

Lav-det-selv.dk (LDS) er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk. Hver måned besøges LDS over 600.000 gange, af folk der søger råd, vejledning og inspiration om alt fra boligforbedring til hobbyprojekter.

LDS er drevet af et stærkt fællesskab, hvor alle kan bidrage med viden og ideer.

 

Følg med