Hønsegård uden stolper

Hej
Skal i gang med at lave en hønsegård. Tanken er at opbygge den med lægter/reglar med volierenet på og trapetzplader som tag. Dimensionen er ca. 4,5x3 meter. Er det fint blot at lade konstruktionen hvile på jorden (se billedeksempeler) uden at sætte den på stolper, eller risikerer man, at den blæser væk i en storm i bedste trampolin-stil, når nu der skal være tag på?

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg går ud fra at de 2 billeder er eksempler til din egen inspiration.
Du kan sagtens bygge den oven på jorden, men dan skal have en form for bardun/anker så den ikke letter. Står den på flise underlag som det ene eksempel kan man skrue f.eks. 6 mm skruer ned imellem i hjørne hvor fliser møder hinanden. Et lille stykke kæde, hulbånd eller ståltråd kan danne forbindelse imellem stativ og skrue. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tak for svaret. Har styr på ræven - der bliver gravet volierenet ned. Men det er vel i øvrigt også med til at holde konstruktionen fast...?
Hvis du laver et "gulv" af voliere net, og smider 5-10cm jord ovenpå, så flyver den ingen steder hen, men til gengæld rådner de nederste reglar inden for få år, også selvom de er trykkede.

Sæt du den hellere op på nogle punkt fundamenter/stolpe bærere, og så gav nettet mindst 50cm ned, ellers kan hønsene selv eller mikkel ræv/måren/minken nemt komme under.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis