Rør til blandingsbatteri sidder løst

I vores 70'er hus har vi opsat nye fliser på gulv og vægge i brusekabinen. De gamle rør kan man rokke ved, som om de ikke er sat fast i en koblingsdåse. Afstanden mellem dem er 150 mm, men det ene rør a
Stikker længere ud af væggen end det andet, så blandingsbatteriet sidder ikke lige langt fra væggen.
Kan jeg på nogen måde fixe det selv?
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis ikke rørene er udskiftet, er der helt sikkert ingen koblingsdåser. Det er noget nymodens der kom sammen med pex-rør, da nogle kloge mennesker bestemte at indbyggede/skjulte rør skal være udskiftelige.
Tidligere blev rørene bare støbt fast, og normalt sad de ok fast. Det er vel ikke sådan at dine rør går gennem væggen til naborummet? Så kan det blive svært at holde dem fast.
Sidder der ikke et kort nippelrør eller en excentric mellem en muffe i væggen og dit blandingsbatteri? Du kan sikkert skrue det korteste rør ud, pakke det med pakgarn og salve, og montere det igen uden at spænde det så meget sammen som tidligere. Ellers fjerne nogle millimeter af det længste rør.

Søren O
Hvis rørene i muren er kobberrør, kan de være afsluttet i en overgang mellem kobberrøret og gevind til til at skrue en overgang 1/2" - 3/4" til montering af blandingsbatteriet i. Hvordan så det ud, inden fliserne blev sat op?

fase
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis