Køkken: Bordplade understøttelse ved frithæng

Hej

Vores kommende køkken skal have en bardisk med et frithæng for bordpladen på 25cm. Bordpladen kommer til at være kompaktlaminat. Bordpladeproducenten oplyser at et frithæng ikke kan være mere end 10cm selv med en understøttelsesplade. De foreslår derfor en metalsarg. Dvs. et metalskelet med ben der støtter på gulvet. Gulvet er dog et flydende gulv og vi vil derudover gerne undgå ben. Derfor er metalsarg løsningen ikke at foretrække.
Min tanke er  at montere hyldeknægte på bagsiden af køkkenelementerne med en plade monteret på som køkkenbordpladen så kan hvile på.
Men nogen der har nogen ideer til hvordan man kan forstærke køkkenelementet uden at det går ud over pladsen i skabet, eller evt. et alternativt forslag til at løse problematikken?

Mvh
Amatøren
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
LAv en bagvæg på køkkenskabene af f.eks. en 19mm krydsfiner plade, så kan du skrue hyldeknægtene fast i denne plade, som vil være den bærende for bordpladen også, under forudsætning af at denne krydsfiner plade bliver sat fast i f.eks. køkken elementerne så den er stabiliseret mod at flexe og mod at vælte.

 

Løst ved at jeg smider en sarg monteret på væggen og et skjult ben på den anden side.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis