Hej her.
Jeg har det problem at jeg min mælk bliver sur før den dato der står på kartonen? Det sker ikke med andre typer fødevarer?
Det er særligt hvis jeg køber mærket "Danmælk", og ikke hvis jeg køber mærkerne Thiese, eller Arla.
Jeg tænker det er vel grundlæggende de samme køer det kommer fra, uanset om de kalder det Arla, Danmælk eller Thiese.?
Og er der forskel på om man vælger økologisk mælk eller ej ?
Og endelig så tvivler jeg på - altså
Nemlig.com som 99% af mine varer kommer fra da jeg er svært gangbesværet, om de opbevarer kølevarer korrekt undervejs - særligt med de udendørs temperaturer vi har/får nu?
Jeg har enkelte gange oplevet at der lå fryseelementer sammen med varerne fra køl eller frost, men langt fra altid. Det nemlig tit man får en SMS fra dem kl 8-9 om morgenen, at nu er ens varer på vej, men har det hele så ligget og "kogt" bag i en alm varevogn, når man får dem engang om eftermiddagen?
Jeg kan desværre ikke benytte nattelevering, som de ellers tilbyder, da døren til opgangen er låst i nattetimerne (og så ville kølevarerne jo stadig komme til at stå måske et par timer, inden jeg vågner uden køl)?
Arla har en variant det hedder langtidsholdbar mælk, måske jeg skal skifte til den? Og hvad er forskellen på sådan en og alm mælk ?
Og i forlængelse deraf: På en Cocio står der at den udelukkende indeholder, Mælk, kakao og sugar. Men hvordan kan sådan en så holde sig i flere måneder, endda helt uden at være på køl ?