Arbejdsbuk/ savbuk

Hej nogen der har erfaring med Stanley sammenklappelig bukke, er det noget der dur
Eller nogen der hedder toughbuild c550 på 10/4 hjemmeside

https://www.10-4.dk/varer/vaerktoj/arbejdsbuk/TOUGHBUILT-Skaerebuk-C550-2123696?fromSsearch=1

https://www.10-4.dk/varer/vaerktoj/arbejdsbuk/Stanley-fold-up-savbuk-1506454?fromSsearch=1

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
De ser fine og solide ud, så jeg ville ikke have betænkeligheder ved at købe.
Men for en billigere penge, kan man jo lave nogle selv.
Se link. 
https://www.youtube.com/watch?v=XMpwTRMGzXo
Jeg har bukke fra Stanley, og jeg er godt tilfreds med dem.  Det er korrekt at man selv for en billigere penge kan lave bukke, men jeg har ikke set nogen hjemmelavede bukke som kan foldes sammen og fylde nærmest ingenting.  Så jeg har ikke Stanley'erne fordi de er verdensmestre i brug, men de er rigtig gode til ikke at fylde når de ikke er i brug.
Hilsen
Jørgen
Ok er det dem i alu eller plast du har købt
Jeg har haft både dem i plast (øverste billede) og dem i metal (FatMax, nederste billede). FatMax er afgjort de mest solide, og som vist på billedet er der mulighed for at sætte et par brædder eller regler i et par store noter som giver mulighed for at understøtte en plade ... krydsfiner, mdf, osv.  
Plastbukkene i øverste billede gjorde egentlig god fyldest i en del år indtil jeg tabte noget virkelig tungt ned over den ene.  Dét holdt den ikke til!  I perioder har de stået udenfor i al slags vejr uden at blive grimme og rustne. Jeg anbefaler dog ikke den slags "mishandling"  .

Det mest solide du kan få, er dog hvis du selv laver et par bukke, men de kan så ikke foldes sammen.

Jeg har ikke følt mig snydt med nogen af de to typer.  Jeg tænker at hvad du ender med at vælge må bero på en analyse af hvilke opgaver du skal løse med bukkene.

Den plastikbuk som ikke blev beskadiget har jeg stadig og jeg har brugt den så sent som for nogle få minutter siden.  Jeg har et Festool savbord og med en regel skruet på oversiden af bukken passer den fint i højden.

Jeg har lige taget et kik på Toughbuilt's hjemmeside. Jeg synes de ser interessante ud hvis man er på jagt efter et par sammenfoldelige bukke. Personligt ville jeg dog gerne se dem med fingrene inden jeg bestemte mig for at købe ... hvis jeg havde behov for flere bukke.
Hilsen
Jørgen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis