Larmende radiatorer

Hej.
Jeg har i en måneds tid nu haft et rigtig træls problem. Mine 2 radiatorer i min stue i min lejlighed larmer helt vildt, med en slags susen. Det er når de er slukket de larmer, og hvis jeg tænder dem kan man høre de begynder at 'arbejde' og den lyd erstatter den gamle. Der er direkte sol på lejligheden de uger her, så jeg er 99% sikker på det ikke er overboens radiatorer der er igang, og som sagt, det er ikke noget jeg har oplevet før.
Jeg har 2 lydklip:
https://vocaroo.com/1gjx4rF1T5sV
https://vocaroo.com/1o98w9optUY3
Er der nogen herinde der har oplevet en lignende lyd som ved hvad det kan være? Jeg har ikke altid verdens mest samarbejdsvillige udlejer, og kunne godt tænke mig at finde ud af hvad det kunne være så jeg kan sætte ham igang   Om aftenen, og ved eksamenslæsning er det rigtig forstyrrende.
Det er en ældre bygning, og lidt ældre radiatorer. Jeg har forsøgt at udlufte dem, men det er ikke det. Jeg mindes at det begyndte at komme efter en vvs havde fikset at den ene dryppede, og efter der lagde jeg mærke til larmen. Kan det være noget med at han har haft slukket for vandet og leget med noget tryk eller lignende?

På forhånd tak.
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis