Billig isolering af Kolonihavehus

Hejsa, min kæreste og jeg overvejer at købe et kolonihavehus, men vi er bekymrede for hvordan og hvor billigt vi kan holde varmen. Nu er det ikke tanken vi skal være der flere uger om vinteren, men vi vil da gerne have muligheden for at tage derhen en weekend og ikke fryse. Vi har derfor følgende muligheder: 1) At efterisolere et eksisterende hus (hvordan gør man og hvad er billigst?) 2) Sætte varmepumpe op/elradiatorer og tage varmetabet eller 3) rive ned og bygge nyt. Det sidste vil vi nok gerne på sigt, men hvis vi skal få glæde af et eksisterende hus et par år indtil vi får råd til at bygge nyt hvordan gør vi så bedst?

Tusind tak på forhånd for svar. 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Gevinsten ved at rive ned og bygge nyt er rent økonomisk svær at se såfremt i bruger det et par uger om året. Alt afhængig af standen på huset selvfølgelig, eller hvis i har ønsker om et større og mere funktionelt hus. Med en var varmepumpe fylder i hurtigt huset med varmt luft suppleret med en gang rockwool til at stoppe de værste huller. varmepumpen kan styres fra din mobil, så der er varmt når i kommer.  
Tusind tak Chris, det var lidt det vi håbede på vi kunne :) Det er nemlig et ret fint hus i sig selv. kræver bare en kærlig hånd og måske en omgang rockwool. 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis