Få ny IP?

Hej !

Er der nogen der ved hvordan man skifter IP-adresse?

Har både haft slukket/tændt modemmet, og sågar skiftet computer, med samme resultat (at visse hjemmesider, kan jeg godt se på, men ikke logge ind på)?

Bruge Tor Browser virkede nogen tid, men nu virker det ikke mere?
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Med mindre du har har købt dig til en fast IP adresse, har du ikke indflydelse på hvilken IP adresse du har. Hvorfor vil du i øvrigt skifte IP.

fase
Jeg har fast ip adresse, pga jeg har medarbejder bredbånds løsning.
Du kan jo bruge en VPN forbindelse hvis du vil være mere anonym, så kan du jo vælge hvor det ser ud til du er tilsluttet, kan bla bruges hvis der er landebestemt om du kan se en video eller ej.
Jeg bruger den VPN der er med i Norton anti virus

Vi prøver igen, i morgen --
#1
Det har jeg vist allerede skrevet, fordi nogle hjemmesideri´ikke vil lade mig logge ind.

#2
Jeg er ikke så tekniske vidende, er TOR ikke en VPN, eller hvorledes gør jeg dette? Der er ikke tale om kriminelle hjemme sider, med børneporno, eller Craigslist eller andet kriminelt indhold. Blot en siden meget som denne, bare mere emne-specifik, fx som Bilgalleri.dk er om biler ;)
#1 men hvis min Ip-adresse skifter for hver gang jeg logger på nettet, hvordan kan de så "identificere", og automatisk udelukke mig ? Er det de der Cookies jeg så skal have fjernet eller....?

Virker bare mærkeligt når jeg endda har udskiftet hele selve computeren (ikke derfor, men det skulle den alligevel).
Din IP adresse skifter ikke nødvendigvis, hver gang du går på nettet. Du har i øvrigt ingen indflydelse på hvilken IP adresse, du får tildelt.
Cookies kan du bare fjerne, de kommer igen, og hvis du ikke accepterer dem, får du sikkert ikke adgang til hjemmesiden. Har du prøvet at bruge f.eks. Edge i stedet for TOR. 

fase
Annonce
Kender ikke Tor, og ved ikke om den kan lave en sikker VPN forbindelse.
Du kan jo også installere en reklameblokker eks.  AdBlock
Så får du ikke reklamer der tager udgangspunkt i ting du lige har kikket på.
Så har du lige kikket på en ny cykel, så er der ikke reklamer for cykler i alle sider du åbner.

Vi prøver igen, i morgen --
IP adressen tildeles modemmet når det tænder og modemmet ejer den så i et stykke tid. Hvis modemmet stadig er tændt når tiden udløber fornys ejerskabet over IP adressen for en ny periode.

For at få en ny ip skal modemmet derfor være slukket længere end tildelingsperioden. Den er afhængig af teleselskabet men mit gæt ville være den er på 2-12 timer mange steder. Så at slukke modemmet natten over er en rigtig god start.

Bemærk dog at nogen selskaber idag kører med det der hedder carrier-grade NAT. Der er IP adressen delt mellem flere af selskabets kunder og kan iøvrigt skifte løbende undervejs.

Og endelig kan det være mange andre ting end IP som sider blokerer en med. Men det kan også være hele serier af IP adresser sådan at fx alle kunder hos et teleselskab eller hele Danmark er blokeret.

Ask
3
Nå det lyder temmeligt kompliceret? Men du foreslår at jeg slukke modemmet fx natten over?

Ellers må jeg jo tilgå siden fra et alternativt sted (en nabo eller lign)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis