Geninstalleret opvaskemaskine lugter brændt

Vores Siemens opvaskemaskine lugter brændt efter den er blevet geninstalleret efter en vandskade (maskinen var ikke ramt af vandskaden). Lugten kommer ikke inde fra maskinen, men den kan primært lugtes i køkkenskabet under vasken, hvor der er hul til rørene til vandtilførsel og afløb - dvs. lugten må komme bagfra maskinen et sted.

Nogen tips? Kan dem, der har geninstalleret maskinen, have dækket for noget udluftning eller lavet en anden fejl, der fremprovokerer lugten? Jeg ved, det bageste ben manglede på maskinen, så bagtil er den opklodset med en fuld-bredde klods, der dækker de ca 10 bagerste cm af maskinen. Kunne der være noget udluftning dér, som ikke må blokeres?

Det lugter kun, når maskinen kører.

På forhånd tak.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der kan være dårlig forbindelse i elinstallationen.
Frisk skrev den 22-04-2021 10:40:08

Der kan være dårlig forbindelse i elinstallationen.

Det er det forhåbentlig ikke, for så ville jeg hurtigst mulig få trukket maskinen ud og få det efterset. Installation, der lugter brændt, er på vej til ild.


fase
Fandt du nogensinde ud af hvorfor den lugtede brændt?

Vores 1 måned gamle Bosch opvaskemaskine (med zeolith tørring) har samme problem. Efter at have kørt et stykke tid begynder det at lugte at brændt plastik eller noget kemisk som er svært at beskrive. Der har været tekniker på besøg uden at problemet er blevet løst og han nævnte at det muligvis kunne skyldes bitumen plader på maskinen bliver varme og derfor afgiver lugt. Er der nogen der har oplevet noget lignende?
Ja da maskinen var ny.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis