Krybekælder isolering

Kære Forum

Har et træsommerhus fra 65, med krybekælder på ca. 40 m2. 10 m2 af den har betondæk til badeværelses gulv og indgangsparti. De resterende er en krybekælder med højde på 60-80 cm. med delvis isolering i form af glasuld pakket ind i en efterhånden utæt plasticpose. Oven på ligger 25mm trægulve skruet direkte på bjælkelaget som er klodset op på fine murstenssøjler. Kælderen er tør og ventileret og installationer til toilet og køkken mm er placeret i krybekælderen. Ekstisterende trægulv virker stabilt, men er enkelte steder lidt mærket af at der tidligere har været borebiller i det. 

Spørgsmål: Hvad ville I gøre gift ønsket om nyt trægulv og ny isolering af krybekælderen?

Papiruldsfirma tilbyder at fjerne al gammel isolering og blæse papiruld ind (noget som klister til undergulvet) - 100mm (max man kan sikre vedhæftning til). Pris ca. 15.000,- inc. moms.

To tømrere har forskellig vurdering af den rigtige løsning. Løsning 2, er at fjerne gamle gulve og lave nyt undergulv og få isoleret forfra med Rockwool.

Der er selvfølgelig et økonomisk perspektiv i det, men vil ikke spare her hvis den ene løsning er meget bedre.

Hvis man vælger forfra løsningen - hvilket materiale ville I vælge som undergulv? (der skal svømmende gulv ovenpå - lamelparket).

Mvh


Skulle måske være blevet tømrer:-)
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Skulle der sidde en dygtig tømrer og læse med, så er opgaven også til salg:-)

Skulle måske være blevet tømrer:-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis