Toilet ovenpå.

Vi har et hus i to plan. Vi har et badeværelse i stuen, men tænker på at lave et toilet ovenpå. Altså uden et bad, men med et toilet og en håndvask. Gulvet det påtænkte sted er trægulv lavet i 5" brædder. Jeg kan allerede nu se, at jeg må ud i noget med fækaliepumpe, men det er jo til at klare.

Kan man bare bruge gulvet, som det er, eller skal man ud i noget med svejset vinyl, evt. med afløb?

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Uden afløb så er det ikke vådrum, og du kan have gulvtæppe hvis det er det der er ønsket. Lige så snart der etableres afløb så hedder det vådrum med alt hvad det indebærer. Og her er svejset vinyl et af de bedre alternativer.
Undgå fækalie kværn / pumpe  Det er meget trist job at skulle stå at rode i den hver gang der smuttet en tampax, libres eller noget andet forkert i toilettet.
Prøv at se om der ikke er mulighed for at tilslutte det til kloak anlægget. Faldstammen (110 mm ) kan ofte hugges ind i en væg bag et højskab eller lignende.
Hvis du kommer med et billede af grundplan øverst og nederst er der en chance for at der er gode ideer herfra.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Netop ved væghængt toilet kommer "lortet" ud i ca. 25 cm højde over gulv. Derfor er der rige muligheder for at afløb kan føres et stykke over bjælkelaget med ok fald , inden det komme hen til ydermur. Her er der mulighed for at føre det ned bag et skab, i et hjørne eller hvad der nu findes. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis