Rygning på PVC-trapez tag med kip

Hej.

Jeg er ved at lave et hønsehus/gård som på billedet med tag af PVC-trapez. Jeg havde glemt alt om rygning da jeg planlagde det, og nu kan jeg se at det ikke er noget man bare lige sådan kan købe. Har i nogle gode bud på hvordan jeg laver rygningen? Hvilket materiale? Det eneste jeg selv kan komme i tanke om er at købe en tynd aluplade og skære nogle "strimler" af den, og så selv bukke den i en vinkel der passer med taghældningen. Håber i har nogle andre ideer, eller kender til et standardprodukt som jeg har overset.
Da det er et hønsehus skal det være en forholdsvis billig løsning.

På forhånd tak

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du ikke har monteret taget endnu, så kunne du måske ”bare” skære pladerne i smig. Hvis det er til hønsegården, betyder det ikke noget med en lille utæthed helt oppe i kip.
Ellers må kunne købe de par meter metalprofil hos en blikkenslager.
Håber du sætter lystæt tag på hønsehuset - især hvis du også påtænker en hane. Der er ikke ret meget, der er så irreterende som at blive vækket af NABOENS hane kl. 4 om morgenen.

Søren O
https://plastgrossisten.dk/tagplader-af-plast/trapezplader/trapez-klar-polycarbonat/gop-suntuf-rygningsprofil-klar-76-17i   Men de her er billigere. https://www.silvan.dk/rias-onduline-bitumen-rygning-sort-440-mm-1000-mm?id=9140-5342760&gclid=Cj0KCQjwmIuDBhDXARIsAFITC_5444ofq1a9Pmfi43_yNEdTKQi-WsI5ZHgPbWR3I8S27feRg-pQBtUaAsdMEALw_wcB

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Et naivt spørgsmål. Hvorfor laver du overhovedet tag over en hønsegård?? Høns kan godt lide naturen.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis