Grille hamburgerryg

Jeg camperer en del. I en campingvogn vil man helst ikke stege/koge mad inde i vognen, som lugter meget, så som bacon mv.

Nu har jeg to gange grillet en hamburgerryg, for at undgå kogslugten inde i vognen.
Jeg lægger den i en stegholder/-kurv, så den ikke bliver branket af risten. Temperatur ca. 200 grader. Kernetemperaturen som svinekød. Den bliver selvfølgelig ikke helt så “våd” som en kogt, men jeg synes resultatet er rimeligt godt.
P.S. jeg bruger en gasgrill, men tænker det er uden betydning

Træd ikke på mine ledninger :o)
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Kan du ikke sætte en gryde på din grill ?
Jeg har flere gange kogt en hamburgerryg, skåret den ud i "kotelltter" - Paneret disse og så stegt den på grill.

Smager fint med nylavet kartoffelsalat..:-D


Har besluttet mig for at blive en gammel sur mand. -Nu venter jeg så bare på at blive gammel....
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis