Samledåse med gele

Hej,
Hvis man bruger sådan en dåse som her https://www.raytech.it/en/product/low-voltage/joint/pre-filled/happy-gelbox hvad med selve lederne der ikke er helt pakket ind. Skal hele denne dåse i en anden dåse eller ?  

Selve samlingen bliver jo IPX8 tæt men den del hvor man har fjernet den ydre kappe fra kablet er blotlagte i jorden (jeg skal grave dem ned).

/Donnib

 

Hej, Hvis man bruger sådan en dåse som her https:... Vis hele indlægget
13 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg ser lige på dem.
Lampeoglys.dk henviser til dette produkt og skriver at man kan nedgrave det. Er der nogle herinde som har kendskab til det og ved om det er lovligt ? https://www.lampeoglys.dk/kabelhylster-med-stobt-harpiks

Letsgetitdond skrev den 16-08-2021 22:58:39

Hej donnib
Kender du til nedgravningsspots hvor man kan videresløjfe inde i spotten ? Jeg skal nemlig igang med præcis

Hvordan samler man i disse samledåser?
https://mrperfect.dk/nedgravningsspot/2839-v-tac-sort-rund-t-samledaase-til-samling-af-ledninger-ip68-vandtaet-3800157636087.html

Der findes nogen men jeg kan huske de var dyre e.g over 500kr stykket. Der er også nogen billige nogen men indenkøb ville jeg se en manual så jeg kunne se hvordan det så ud men det var ikke tilgængeligt såååå man skal nok gå efter kvalietet.

Med hensyn til den samledåse jeg endte med at bruge (læg mærke til jeg endte med at bruge to forskellige se min post længere oppe) så den fra fra MrPerfect der samler man kabler inde i dåsen i et samleled lavet af metal med skruer som er inde i plastikken og derefter skruer man forskrueringerne på de 3 kabler. Det er ret simpelt i teorien men ikke nemt at udføre da ledningen til lampen ikke er ret langt og man skal bøvle med det. Jeg har nu lavet mange af dem ca. 15stk og de holder endnu og ingen HPFI har slået fra men tiden vil vise hvor gode de er. Man kunne sagtens forestille sig at efter 10år begynder gummiet at give efter og der kommer vand ind og så bliver det et helvede at finde ud af hvilken en det er.........alt i alt giv flere penge på spoten der har sløjfning i den, det sparer tid og jeg tror det er mere holdbart i længden.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis