Leca Beton 1:8 - kan man ligge varmeslanger heri?

Hej.

Vi har købt et hus fra 1968. Mellem første sal og kælder er der Leca Beton Elementer som etagedæk. I køkken og på badeværelse på første sal har man støbt 10cm Leca Cement blanding og lagt elektrisk gulvvarmemåtter og hernæst klinker. I resten af førstesalen er der strøer og 22mm Junckers gulv.

Det gamle trægulv knirker og knager. I bad og køkken er flere klinker revnet langs samlingerne i de underliggende Leca Beton Elementer.

Jeg overvejer om man ved renovering kan lave et nyt Leca Cement lag på 10 cm med armering og vandbåret gulvvarme i hele overetagen (skal nok få en ingeniør til at regne på styrken), eller om det er bedre at gå med strøer og sporplader samt flydende gulv i alle værelserne?

Mvh
Kasper

 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det vil være meget nemmere at lave en let konstruktion med strøer og sporplader men du skal tænke på at du skal have plads til isolering nedenunder for ellers opvarmer du bare loftet i underetagen og det er ikke optimalt af flere årsager.
I badet på 1. sal kan du overvejen om du vil bruge en let konstruktion eller svalehaleplader med beton, jeg har selv valgt beton, men der kan siges meget for og imod det valg. Men her gælder der stadig at du skal have plads til isolering neden under lige meget hvilken løsning du vælger.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis