Terrænregulering på skrånende grund

Hej alle, vi står og skal købe en grund. Det er en hjørnegrund med kote 35m. Det er en skrånende grund og vi må terrænregulere op til 0.5 m fra naturligt terræn. Er der nogle der kan forklare os hvor fra de op til 0.5 m er fra? Er det fra grundens højeste punkt?
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det skal siges at ifølge lokalplanen må bygningers facadehøjde maksimalt være 5,7 m målt fra det laveste terræn ved sokkel til skæringen mellem udvendig flugt af tagflade og facade, både i forhold til naturligt terræn og endeligt terræn.
Og bygningens højder måles i forhold til niveuplanen.
Terræn regulering er 0,5 m og gælder på hele grunden. Så du må højst grave 0,5 m af f.eks. på det højeste sted eller lægge  0,5 m på hvor der er lavest.
Der kan være mulighed for dispensation. Min søn havde samme formulering i lokal plan for deres hus. Grund 5000 kvm og med landzone regler.
Han har hævet terræn op til 4 m. og det er der dispensation til. Det er midt på grunden der er højst, så det påvirker ikke naboer ved skel. Det blev pointeret fra kommunen at alt terræn vand skulle holdes på egen grund og ikke løbe ind over ved naboen. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis