Afmelde skorsten

Hvad gør man, når man gerne vil afmelde sin brændeovn, fordi man gerne vil slippe for, at skorstensfejeren kommer hvert år? Jeg vil helst ikke droppe den, for måske vil nogen bruge den engang i fremtiden. "Dit ildsted skal være fysisk afbrudt fra skorstene", kræver skorstensfejerne for at afmelde. Vil det mon så være nok at sætte en metalplade ind mellem metalskorstenen og brændeovnen, så røgen ikke kan passere ud? Eller skal man virkelig kassere en 20.000 kroners skorsten for at undgå bureaukratiet? Hvem tænker på miljøet?  Har nogen svaret?

Journalist og gør-det-selv mand med stort nørd-gén. 
Hvad gør man, når man gerne vil afmelde sin... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at google hvordan man skifter skorstensfejer. 
Skorstensfejerlauget gør alt for at bevare deres kongestatus, - og har pænt svært ved at erkende at tiden er løbet fra dem, - visse kommuner har måske også lidt svært ved at tingene ændre sig.

Men jo der er frit valg af skorstensfejer.

Bygningsreglementet :
Uanset hvorledes en kommune vælger at tilbyde skorstensfejerarbejde, har borgerne frit valg i forhold til, hvilken skorstensfejer de vil benytte. Der er ikke efter bekendtgørelsen krav om, at kommunens borgere skal anvende den skorstensfejer, som kommunen tilbyder, eller at skorstensfejeren skal have et samarbejde med kommunen for at udføre lovpligtig skorstensfejning i den pågældende kommune.

Link : Vejledning om administration af skorstensfejerordningen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis