Renovering af vægge

Min mand og jeg - som ikke har ikke nogen håndværksmæssig erfaring - skal til at renovere vores “nye” hus fra 50’erne. I en del af huset er der glasvæv (nubret overflade) med højglans maling ovenpå. Vi ønsker glatte vægge. Vi har googlet os lidt frem til, hvordan vi skal løse problemet, men er fortsat lidt i tvivl. Umiddelbart tænker vi, at vi vil slibe væggen let, afvaske, rullespartle i to omgange med slibning imellem og slibning til sidst, male med forankringsgrunder, påsætte filt, male med grunder og derefter med den ønskede farve. Er det den korrekte måde at gribe det an på? 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Rantzau
Rantzau
2499 2970
Det burde kunne fungere hvis vævet sidder fast, men nubret væv kræver nok ekstra spartling. I stedet for grunder kan du bruge resten af vævklæberen. Det virker som vævfylder og grunder i samme hug.
FeuerDK
FeuerDK
477 2605
Det er den korrekte fremgangsmåde, hvis vævet, som Rantzau nævner, sidder ordentligt fast på væggen.
Men et af de bedste råd, jeg kan give jer i den sammenhæng, er, køb en girafsliber og en støvsuger. At skulle håndslibe et helt hus kan slå enhver vilje ned. Det er svært, det er hårdt, du risikerer at lave mærker, der kan ses efterfølgende.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
x

Sponsor på LDS

Malgodt

Malgodt er en af de mest populære maling-butikker på nettet med fysiske butikker i Aarhus og Rødovre/Glostrup. Har været sponsor på Lav-det-selv.dk igennem flere år og bidrager med artikler og ekspertviden.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også