Flytbar isolering ved garageport?

Hej, vi har en nyere garage, der er rimelig velisoleret (næsten bygget som vores hus). Nu vil vi gerne opsætte en varmepumpe derude, da vi egentlig bruger garagen mere som værksted/opholdsrum/opmagasinering - vi har kun haft bilen derinde få gange på 3 år :-)
Men selve garageporten er det svage led rent temperaturmæssigt, selvom den er isoleret fra producenten. Det er en ledhejseport. Vi vil gerne isolere indhakket ved porten, men på en måde så det relativt hurtigt kan flyttes væk, hvis det fx bliver voldsomt vejr, og vi vil have bilen i sikkerhed.

Vi leger med tanken om enten:
- at lave en form for flytbar væg, med modulkasser af træ og fyldt med rockwool/isover. Fordele: det kan blive rigtig pænt - til gengæld er det måske en ret besværlig metode.
- at købe en eller anden form for isolerings-termo-måtte-tæppe, og hænge op indvendig foran porten.
- andre ideer??

Hvad vil I foreslå?
Helst ikke alt for dyrt og besværligt :-)
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Den med at lave flytbare isolerings kasser er nok den bedste metode. Men problemet er jo at få plads til kasserne når det ikke skal bruges. Der kan ligeledes være et problem at få det tæt imellem kasser / ud imod muren, så isolering bliver effektiv. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Lav et rullegardin af en tæt pressenning og hæft den med Velcro i siderne. Det giver mere end du tror. En port er nemlig ikke tæt.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis