Sikring springer

Hjælp !!! Pludselig er den ene sikring begyndt at springe, når jeg skifter den er den kold. Den sprang første gang om natten hvor der stort set ikke er noget der kører ! Efterfølgende havde vi en en hel formiddag hvor den sprang med 1/2 -2 timers mellemrum. Herefter er den sprunget ca 1 gang om dagen som regel sen aften, tidlig morgen eller i løbet af natten. Endnu mærkeligere er det at vi hører et lille knald fra naboens terrasse og ser et lille lysglimt nogle af gangene samtidig med at sikringen springer. Vi har efterhånden prøvet at tage alt fra, men intet hjælper !!!! Er der nogen der har et godt råd/ bud ??? 
Hjælp !!! Pludselig er den ene sikring begyndt at... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det er de gamle sikringer der skrues ind med porcelænshætte. Der er halvdelen af strømmen i stuen og lyset i køkkenet, lyset i bryggers og fyret !
Nu skal vi så på jagt. I den del af stuen, der er ramt slukker du lyset og trækker alle stik ud af stikkontakterne. I køkkenet gør du ligesådan. Er køl og frys også omfattet af afbrydelsen, tages de også ud af deres kontakter. I bryggers slukker du også lyset og frakobler alt. Fyret skal du også slukke for. Nu sætter du en ny sikring i og ser om den også brænder over. Hvis den gør det, skal du ringe efter en elektriker. Hvis sikringen ikke brænder over, tænder du for fyret og venter til der er varme på systemet. Dernæst tænder du for en ting ad gangen indtil sikringen brænder over og fejlen er fundet. Dine sikringer er i øvrigt Diazed sikringer. Du har skiftet alt for mange sikringer, inden du gjorde noget ved sagen.
Du har tidligere nævnt at det gnistrede ved naboen, når du satte en ny sikring i. Det bør du nævne for elektrikeren.

fase
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis