Gulv knirker/knaser voldsomt

vi har to plan i huset, en underetage som består af kælder med halvdelen godkendt til beboelse m fuld loftshøjde samt udgange. Ovenpå knirker trægulvet og knaser en del steder, hvilket sådan set ikke er SÅ slemt. Problemet er, at når man er nedenunder og nogen går rundt ovenpå - så KNASER det så voldsomt nedenunder, at det er umuligt at sove. Det er virkelig en voldsom lyd. Uanset om man går hvor det ikke knirker ovenpå eller ej, knaser det for hvert skridt man tager.  Beskrevet her fra tidligere ejer hvordan gulvet er lagt:                 Gulvet bæres af bjælker på tværs af husets lange retning. Jeg husker det som at de hviler på midter-væggen i huset, og dermed spænder den halve bredde.

Disse er oprindelige og uændrede.

For at opretholde 2.30m loftshøjde og for at få gulv-varme slangerne til at løbe på tværs af gulvbrædderne, er der monteret lægter på siden af de bærende bjælker, og derpå er der monteret bærende plader til gulvvarmen.

På arkitektens anbefaling er der lagt isolering og gips i adskillelsen for at lydisolere (og varme/kulde isolere).

Undersøgelse af knirken i stuen viste sig at være gulvvarme-være en enkelt gulvvarme plade, som var monteret helt op til bjælken og knirkede. Friskæring løste problemet.

Gulvet er lagt på lyddæmpende/fleksibel skum/folie.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvad er spørgsmålet?

 

Haha. Spørgsmålet er nok, hvad årsagen til den e lyd er - da vi nok gerne vil få det fikset. Er det noget i konstruktionen, som er udført forkert, kunne en ejerskifteforsikring dække hvis det er en ‘konstruktionsfejl’, lyden er virkelig mærkelig og voldsom, har aldrig hørt lignende i noget hus, så tænker da der er noget som ikke er i orden 
Problemet er enten at de lægter ikke kan bære gulvet og svajer eller der burde have været en 12 mm krydsfinerplade ovenpå gulvvarmeslangerne eller igen, at klikgulvet ikke ligger på skum/filt
Tak. Har kontaktet en tømrer for at høre om de lige kan tage et kig og se hvad problemet kan være og hvordan det skal ordnes. Det er virkelig voldsomt! 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis