Støbning af gulv

Hej alle,
Vi har lige købt hus som trænger til en del renovering, der kommer bl.a. græs ud af panelerne 😅 - vi har nu taget gulvet af og kan se at der var lidt isolering og en plastikdug og så er der støbt, men ikke helt ud til kanten - der er en tynd flamingo kant rundt i kanten af støbningen, så jeg vil høre om det er normalt at det laves sådan ?
Vi står nemlig og skal finde ud af om der skal laves nyt terrændæk med isolering og støbning, eller om man bare skal støbe rundt i kanten, vi er bare nervøse for om græsset bare alligevel gror under betonen i kanten og kommer op igen senere 🤔
Hej alle, Vi har lige købt hus som trænger til en... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det er ret let at konstatere om der er sokkel. Man graver en hul ned ved sokkel uden for huset. Den skal nok gå ca. 1 meter vinkelret ud fra huset så man er sikker på at man kan komme ind imod eventuel sokkel. Når man har gravet ned stikker man skovlen ind imod/under sokkel og så kan man konstatere hvad der er der. Eventuel spule det med vand så man er sikker i sin sag. . 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Vi har lige fundet dette lige på den anden side af soklen, så det må være soklen den er gal med og alle de her snerler presser sig igennem.
Vi har banken et hjørne af betonen indvendigt af og der er faktisk lega kugler under betonen, så det virker måske til at være lavet meget godt men at problemet er soklen 🤔
Grav nu ned, vask sokkel ren og se hvad der er problemet. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Ja det skal blotlægges for at i kan vurderer det. Alt andet er gætværk 

Ask
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis